کربنات کلسیم در محصولات آرایشی چه نقشی دارد؟

کربنات کلسیم در محصولات آرایشی

کاربرد کربنات کلسیم در محصولات آرایشی

همه ما می دانیم کاربرد پودرکلسیم کربنات برای سلامتی استخوان ها و دندان ها مهم است، اما آیا می دانستید که برای پوست سالم نیز حیاتی است و از کربنات کلسیم در محصولات آرایشی نیز استفاده می شود؟ کلسیم در داخل اپیدرم یافت می شود، کمبود آن می تواند منجر به پیری زودرس شود. کلسیم در حفظ توابع پوست از جمله تنظیم چربی، گردش خون سلولی و تولید آنتی اکسیدان حیاتی است.

کربنات کلسیم اغلب در سنگها به عنوان یک ماده معدنی یافت می شود. کاربرد گسترده ای در صنایع و مکمل های سلامت و رژیم غذایی پیدا کرده است. پودرکربنات کلسیم زمین و رسوب به عنوان یک ماده در فرمول بندی محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی استفاده می شود. 

کاربرد پودر کربنات کلسیم در مواد آرایشی به عنوان یک افزودنی رنگدانه، جاذب طولانی تر، سفید کننده و جذب روغن استفاده می شود. کربنات کلسیم افزودنی عالی برای محصولات آرایشی برای افرادی است که دارای پوست روغنی هستند. یک جذب روغن عالی است و در محصولات مات کننده استفاده می شود.

کربنات کلسیم، کربنات منیزیم، کربنات پتاسیم و کربنات روی، تمام نمک های اسید کربنیک هستند. همه این ترکیبات پودر سفید هستند. نمکهای کربناته در محصولات حمام، محصولات آرایشی، محصولات پاک کننده شخصی، محصولات اصلاح، محصولات مراقبت از دهان و محصولات مراقبت از پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده در مواد ارایشی سفید و رنگی ایده آل است. از آنجایی که پودر کربنات کلسیم رطوبت را جذب می کند، به عنوان یک عنصر در پودر صورت استفاده می شود تا ظرفیت آرایش را به نفوذ رطوبت بالا برساند و جذب خوبی در پایه ها و پودرها دارد. در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی باعث شفافیت می شود. برای محافظ  از پوست استفاده می شود و دارای قدرت چسبندگی است که باعث طولانی تر ماندن آرایش در صورت می شود.

کاربرد کربنات کلسیم در محصولات آرایشی

در مواد آرایشی زیر وجود دارد

  • کرم ها، ژل ها و لوسیون ها
  • پودرهای چسبنده و فشرده و همچنین سایه چشم
  • پایه و آماده سازی مایع
  • دئودورانت های جامد
  • ماسک های صورت

روشنایی و تیرگی این ماده برای استفاده در لوازم آرایشی سفید کننده و رنگ ها مناسب است. حتی می تواند به عنوان یک توسعه دهنده دی اکسید تیتانیوم در نظر گرفته شوند و به عنوان منبع طبیعی کلسیم عمل کند.

کربنات کلسیم به عنوان عامل مهم در سایه چشم، پودر صورت و به عنوان پر کننده در رژ لب، سایه چشم، پودر صورت و ماسک های صورت وجود دارد. در اصل، این ماده مناسب برای روندهای کلیدی محصولات طبیعی، آلی و پایدار است. به عنوان مواد خام ساخته شده که می توانند در سازه های مختلف ذرات و اندازه های متناسب با نیازهای مختلف عرضه شوند. انتخاب ایده آل برای طیف گسترده ای از لوازم آرایشی نوآورانه، سازگار با محیط زیست و کاربردهای مراقبت شخصی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *