منابع معدنی آسیا در قسمت دوم

منابع معدنی آسیا در قسمت دوم ،در این مجموعه مقالات سعی خواهیم کرد منابع معدنی مهم آسیا را به تفکیک کیفیت منطقه ای مورد بررسی قرار دهیم. گروه متخصصان شرکت تولید پودر سپید دانه تولید کننده انواع مختلف محصولات کربنات کلسیم، شامل کلوخه کربنات کلسیم، پودر کربنات کلسیم، کربنات کلسیم دانه بندی شده و پودر کربنات کلسیم کوتد شما را به مطالعه این مجموعه مقالات دعوت می کند.ذخایر معدنی مهم در آسیا به معادن کربنات کلسیم منحصر نمی شود. در آسیا منابع و معادن بزرگ و شناخته شده ای در دنیا وجود دارد که ثروت این قاره را به رخ دیگر قاره ها می کشد.

منابع معدنی  آسیا در قسمت دوم
  • اورانیوم

ذخایر سنگ معدن اورانیوم در سنگ های کریستالی باستانی آسیا یافت می شود. غنی ترین معادن سنگ معدن در قرقیزستان، بین اوش و تویا مویون یافت می شود. چین و هند ذخیره های خاص خود را دارند. تصور می شود منابع اورانیوم چین در شمال استان های سین کیانگ و جنوب هونان باشد.

  • آهن

بسیاری از مناطق آسیا دارای ذخایر سنگ آهن هستند، اگرچه هر کشوری عرضه داخلی خود را ندارد. به نظر می رسد کره جنوبی، تایوان، سریلانکا و چندین کشور کوچکتر در جنوب غربی آسیا فقط منابع کمی سنگ آهن دارند. ژاپن به مراتب کمتر از صنعت بزرگ آهن و فولاد مورد نیاز خود را دارد و وابستگی زیادی به منابع وارداتی دارد. فیلیپین سنگ معدن آهن صادر می کند. مالزی حجم قابل توجهی تولید می کند. تایلند، میانمار و پاکستان مقادیر نسبتاً کمی سنگ معدن کم عیار دارند و ویتنام و ترکیه دارای سنگ معدن خوبی هستند. اندونزی و هند هر دو دارای کانسارهای زیادی از سنگ معدن آهن خوب هستند که به طور منطقی توزیع می شوند.

اگرچه در گذشته چین با کمبود سنگ معدن آهن در نظر گرفته می شد، اما مقادیر زیادی از سنگ معدن های مختلفی کشف شده است که به طور گسترده توزیع می شوند و اغلب در نزدیکی منابع ذغال سنگ قرار دارند. مراکز منطقه ای استخراج معادن، ذوب و ساخت و تولید در انشان در استان لیائونینگ و در نزدیکی پکن واقع شده است. در جنوب آنهویی، غرب شانگهای؛ در مرکز چین، شرق ووهان؛ در جنوب مغولستان داخلی، شمال بائوتو؛ در مرکز غربی گانسو؛ و در جزیره هاینان، در ساحل جنوبی. کانسارهای بزرگ سنگ آهن نیز در حوالی چونگ کینگ اتفاق می افتد. سنگ آهن در حجم کم محلی به طور گسترده ای در گوئیژو و یوننان در جنوب غربی واقع شده است. اکنون چین در میان تولید کنندگان عمده سنگ آهن در جهان قرار دارد.

از مدتها قبل سنگ آهن از کوههای اورال استخراج می شده است و به نظر می رسد که در حوضه قستانای در شرق اورال جنوبی در شمال غربی قزاقستان و جنوب غربی سیبری تقریباً منبع نامحدودی از سنگ معدن کم عیار وجود دارد. ذخایر زیادی سنگ معدن متوسط ​​در شمال غربی دریاچه بایکال، نزدیک به ذخایر ذغال سنگ چرمخوو پیدا شده است. کانسارهای کوچکتر در چندین مکان در شرق سیبری واقع شده اند. در آسیای میانه ذخایر اصلی در شرق قزاقستان یافت می شود.

  • فلزات فرو آلیاژی

منابع آسیایی نیکل گسترده نیستند. یک مجموعه معدنی قابل توجه در نوریلسک، در شمال مرکزی سیبری وجود دارد. اندونزی، چین و فیلیپین نیز دارای ذخایر هستند و مقادیر قابل توجهی نیکل تولید می کنند. کشورهای آسیایی دارای ذخایر کروم شامل ترکیه، فیلیپین، هند، ایران و پاکستان هستند. ذخایری نیز در شمال غربی قزاقستان یافت می شود. منگنز به وفور یافت می شود و ذخایر زیادی در ماورای قفقاز، آسیای میانه، سیبری و هند و ایران دارد. ذخایر چین نیز قابل توجه است. جنوب چین دارای ذخایر استثنایی زیادی از تنگستن است. ذخایر تنگستن در آسیای میانه و مولیبدن نیز مهم است.

  • فلزات پایه غیر آهنی

آسیا غنی از مس نیست. در آسیای میانه سایتهای اصلی عبارتند از اولمالیق، جنوب شرقی تاشکند (ازبکستان). ژزکازگان، غرب قره قندی؛ و قونگیرات، در دریاچه بالخاش (قزاقستان). در سیبری، تولید عمدتا از حوضه کوزنتسک انجام می شود. ذخایر سنگ معدن مس که در ژاپن گسترده بود دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد و فیلیپین دارای ذخایر محدود است. ذخایر چین در گانسو، هبی، آنهویی و هوبئی است، اما تولید آن ناچیز است. ترکیه، میانمار، مالزی، مغولستان، هند و کره شمالی اندک ذخایر اندکی دارند.

ذخایر قابل توجهی قلع در امتداد یک محور شمال به جنوب وجود دارد که از جنوب غربی چین از طریق شبه جزیره مالایا به اندونزی می رود. تایلند، میانمار، ویتنام، لائوس و استان یوننان در چین نیز رسوبات قلع دارند. سیبری ذخایر قابل توجهی در Transbaikal و همچنین در کوههای Sikhote-Alin در شرق دور دارد.

بزرگترین ذخایر سرب و روی در آسیا در حوضه کوزنتسک سیبری و در قزاقستان مرکزی و شرقی واقع شده است. چین همچنین دارای ذخایر فراوان سنگ معدن روی و سرب است و کره شمالی دارای منابع مهم سربی است.آسیا دارای ذخایر عظیم بوکسیت است. بزرگترین معادن در قزاقستان و در جنوب مرکزی سیبری در کوههای سایان واقع شده است. همچنین ذخایر زیادی در هند، اندونزی، ترکیه و مالزی و همچنین ذخایر قابل توجهی در چین وجود دارد.

مقادیر مهم جیوه در جنوب مرکزی چین و سیبری وجود دارد. منیزیت در آسیا رایج است. ذخایر زیادی از آنتیموان در مرکز چین وجود دارد. ترکیه و تایلند نیز دارای ذخایر قابل توجهی هستند. در متن بالا به بررسی قسمت دوم مجموعه مقالات بررسی منابع معدنی آسیا پرداختیم. شرکت تولیدی پودر کربنات کلسیم سپید دانه الیگودرز، تولیدکننده پودر کربنات کلسیم استخراج شده از بهترین معادن و مرغوبترین معادن خاورمیانه توجه شما را به ادامه این مجموعه مقالات جلب می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *